Mycey göğüs pedi

nurella

New member
Selamlar kızlar emzirme dönemlerinde özellikle göğüs ucunuz sizinde eminim ki tahriş olmuştur ben de baya rahatsız olduğum bir konu oldu göğüs pedleri işe yarıyor mu dersiniz? Mycey’de gördüm çok güzel olumlu dönüşler vardı annelerin tahrişini azaltmış kıyafetleri kullanımda rahatsız etmiyormuş vs sizler ne düşünüyorsunuz?

edgn

New member
Meme ucunu emzirme öncesinde temiz su ya da anne sütü ile nemlendirmek çatlak oluşumunu için iyi olabilir. Tabi çatlak tedavisi için kremler kullanmak da gerekebilir. Kıyafet temasını önlemek için göğüs pedleri kullanilabilir. Ancak pedin malzemesi önemli. Ten ile temas eden kısımların pamuklu olması iyi olur. Polyester naylon içerikli olanlar nemli kalmaya, bakteri ve mantar çoğalmasına sebep olabilir. Dikkatli olmak gerekir.

kadmin

Administrator
Yönetici
Admin
Selamlar kızlar emzirme dönemlerinde özellikle göğüs ucunuz sizinde eminim ki tahriş olmuştur ben de baya rahatsız olduğum bir konu oldu göğüs pedleri işe yarıyor mu dersiniz? Mycey’de gördüm çok güzel olumlu dönüşler vardı annelerin tahrişini azaltmış kıyafetleri kullanımda rahatsız etmiyormuş vs sizler ne düşünüyorsunuz?
Göğüs pedinin içeriği ve yapıldığı malzemeler çok önemli. Hijyenik problemlere yol açabilecek sentetik malzemelerden yapılanları tavsiye etmem.

Ebebek’te gümüş göğüs ucu koruyucuları var, bunlarla daha sağlıklı bir koruma sağlanabilir.

eusluer

New member
Gümüş veya silikon göğüs kapakları en çok işe yarayanlardan, kremler göğüs ucunun nemli kalmasına sebep olup durumu daha kötüleştirebiliyor. Ancak bu tahrişlerin sebebini ortadan kaldırmak en önemlisi aslında, o da doğru emzirme pozisyonunda bebeği emzirmek.